VAN / TUŞBA - Şahbağı Ortaokulu

Şahbağı Ortaokulu

Beyüzümü Mah.9.sokak Tuşba/VAN
Vizyon
Değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayıp bu değişim ve gelişime katkı sunabilmek, kendi ideallerini taşıyan bireylerin yetiştirildiği özgün, etkili ve nitelikli bir okul olmaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerimizi sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendisine güveni tam olan, üreten ve yaratıcı, gelişmelere açık, kendisi ve toplumla barışık, teknolojik gelişmeleri takip eden, öğrenmeye meraklı bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzu 1´incilikle bitiren OKAN DİLEKLİ TEOG sınavında gösterdiği üstün başarıyla ilimizin en iyi okullarından TÜRK TELEKON FEN LİSESİ´ne gitmeye hak kazanmıştır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler
Şahbağı Ortaokulu (Sabah Grubu) Ders Başlangıç: 07.00 Ders Bitiş: 12.25 (Öğlen Grubu) Ders Başlangıç: 12.40 Ders Bitiş: 18.00
DOĞAL GAZ
Ulaşım
Şehir merkezinden (Beşyoldan) 5-10 dk. sıklıkla kalkan Şahbağı minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz merkeze oldukça yakın eski adıyla Şahbağı şimdiki adıyla Beyüzümü mahallesinde bulunmaktadır. Ulaşım sıkıntısı yoktur.
Şehir merkezine 3 km mesafedir. (Minibüsle 10-15 dk.)
KUM FUTBOL SAHASI