VAN / TUŞBA - Şahbağı Ortaokulu

Mrt

KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİ TÖRENLE VERİLDİ. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

PANOMUZ GÜNCELLENDİ.

Ock

ARALIK AYINDA DÜZENLENEN KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİ VERİLDİ.

Ara

EN İYİ CÜMLE AFİŞ YARIŞMASI OKUL DÜZEYİNDE BİRİNCİ OLAN ESER

Ara

15 GÜNDE BİR DÜZENLENEN KİTAP OKUMA YARIŞMASI SONUCUNDA BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ TESLİM EDİLDİ.

2023 YILI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARIMIZ

EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 84. yılında Atamızı özlem ve saygı ile anıyoruz.

Kas

Çanakkale Zaferi'ni geniş kitlelere aktarmak amacıyla 81 ili dolaşan "Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi" Van'da halkın ziyaretine açıldı.İçinde Çanakkale Savaşı'ndan kalma çeşitli görsel materyallerin olduğu ve dijital gösterilerin izlendiği Mobil Müze Tırını okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimiz ile ziyarete gittik.Bu güzel anımızdan kalan görüntülerimiz :)